Aetrex kényelmi cipők

Aetrex kényelmi cipők

Aetrex talpbetétek

Aetrex lábdiagnosztika

Aetrex kényelmi cipő

Aetrex kényelmi cipő

Az Aetrex kényelmi cipő a legmodernebb anyagokat felhasználva, szigorú követelményeknek megfelelően lett tervezve. A személyre szabhatóságnak és állíthatóságnak köszönhetően az Aetrex kényelmi cipő tökéletesen illeszkedik a lábra. A szabadalmaztatott boltozattámasz minden Aetrex kényelmi cipő esetében az anatómiailag megfelelő helyen illeszkedik a lábfejhez, így egész nap támogatást és tartást biztosít a test számára. Ha az Aetrex kényelmi cipő mellett döntesz, nem kell választanod az egész napos kényelem és a stílus között. Nálunk nincsenek kompromisszumok.

Aetrex szandálok

Aetrex kényelmi papucsok és szandálok boltozattámasztással

Nem kell feláldoznod a stílust a kényelemért, választhatod mindkettőt, speciális kényelmi szandáljainknak és papucsainknak köszönhetően. Az Aetrex kényelmi szandálok és papucsok az egyedülálló Aetrex boltozattámogatással és egy puha, párnázott talpbetéttel rendelkeznek, melynek köszönhetően megfelelő testtartást és rendkívüli kényelmet biztosítanak a viselőik számára.

Aetrex talpbetét

Aetrex talpbetét

Az Aetrex talpbetét számos egészségügyi előnyt nyújt, hiszen úgy tervezték, hogy segítsen egyenletesen eloszlatni a járásból, futásból és állásból eredő nyomást. A megfelelő párnázásnak köszönhetően az Aetrex talpbetét tökéletes alátámasztást és kényelmet biztosít a lábfej számára. A csúcstechnológiás anyagok jóvoltából az Aetrex talpbetét nem csak strapabíró, de egész napos komfortot nyújt. Az Aetrex talpbetét az ütéselnyeléssel, párnázással és a nyomáspontok megszüntetésével segít csökkenteni az ismétlődő igénybevétel okozta lábsérüléseket.

Aetrex újdonságok

Aetrex sneakers

Aetrex kedvencek

Aetrex lábdiagnosztika

Aetrex 3D lábdiagnosztika

Az Aetrex lábdiagnosztika technológiája segít, hogy komfortosabban és egészségesebben mozogj. Pillanatok alatt pontos és átfogó adatokat rögzít a lábadról, mely tartalmazza a hosszúság, szélesség, kerület, talpboltozat magasság és rüszt méréseit. A mérés során azonosítja a talp alatti nyomáspontokat is annak érdekében, hogy ezek kiküszöbölésével megszüntessük a lábfej egészségügyi problémáit vagy fájdalmát. Az Aetrex lábdiagnosztika eredmények kombinálása a mesterséges intelligencia szoftverünkkel,lehetővé teszi, hogy az adatokat felhasználva a technológia javasolja a lábfejhez legjobban illeszkedő cipőket és talpbetéteket.