banner

ALBERT 2 PRO SZKENNER

A teljeskörű, többfunkciós 3D lábdiagnosztikai technológia

Az Albert 2 Pro egyedülálló adatokat és információkat rögzít a lábról, ezáltal lehetővé téve a kereskedők és a fogyasztók számára, hogy megalapozottabb vásárlási döntéseket hozzanak
cipők és talpbetétek vásárlása során. A 4 darab Intel® RealSense™mélységkamerával és 5184 aranyozott érzékelővel felszerelt Albert 2 Pro az eddigi legkifinomultabb,
interaktív bolti lábdiagnosztika élményt nyújtja.

Albert2_beauty.jpg

Műszaki adatok

 • 4 darab Intel® RealSense™ mélységkamera
 • 5184 aranyozott nyomásérzékelő
 • Méretek: 78,5 cm x 70cm x 28,3cm
 • Nyomásmérési terület: 1.296 cm2
 • Szkennerlemez magassága: 3,5cm 
 • Dinamikus teszt, egyedülálló 30 képkocka/másodperc sebességgel
 • Súly: 20,7 kg
 • Fényes, a járműiparban alkalmazott festék, a könnyű tisztításért és tartósságért
 • Garancia: 3 év

ALBERT 2 PRO TECHNOLÓGIAI JELLEMZŐI

footpass.png

3D mérések

Az Albert 2 Pro 3D lábszkenner 4 darab modern Intel® RealSense™ 3D mélységkamerát használ, hogy a legpontosabb adatokat rögzítse a lábfejről, olyan kulcsfontosságú mérésekkel, mint a hossz, a szélesség, a kerület, a rüszt és a boltozatmagasság. A 20 másodperces szkennelési folyamat alatt ezen mérések hibahatára mindössze 1 milliméter. Ezeket az adatokat ezt követően több mint 3,5 millió adatpont felhasználásával 3D-s modellé alakítja át, egy lebilincselő és interaktív fogyasztói élmény érdekében.

istep_pressure.jpg

Nyomás

Az Aetrex prémium nyomásmérő lemezét úgy tervezték, hogy a lehető legtöbb adatot rögzítse a vásárlók egyedi boltozatmagasságáról és nyomáspontjairól, ezáltal felfedve, hogy hol lehetnek hajlamosak a kényelmetlenségre vagy a fájdalomra. A Dinamikus Teszt opció egyedülálló, 30 képkocka/másodperc sebességgel elemzi a vásárlók járás-mintáját, beleértve a súlypontjukat is a teljes járási ciklus során.

sensor_technology.jpg

Érzékelő technológia

A Scanner érzékelői a kifejtett nyomással arányos érintkezési felületet mérik a piacon elérhető legmagasabb minőségben, továbbá elég tartósak ahhoz, hogy a legtöbb felhasználási környezetben is működésképesek legyenek.

Az egyedi felépítésű, szabadalmaztatott technológiájú sensorok a következő előnyöket biztosítják:

 • Hatékonyabb egyenes vonalú folytonosság (linearitás) a nyomásérzékeny ellenállásmérő (FSR) technológiákhoz képest
 • Nincs szükség a méréseket megelőző kalibrálásra
 • Magas dinamika-tartomány a különböző mérési feltételeknek történő megfelelésért
 • Nagyobb terhelés mérési lehetőség, más nyomásérzékeny ellenállásmérő (FSR) technológiához képest.
 • Állandó kimeneti adatokat biztosít a terhelési terület viszonylatában, közömbös a környezeti tárgyak súlyára
 • A rövid adatgyűjtési idő magas dinamikájú szkennelési sebességet tesz lehetővé
 • Felbontás: 4 érzékelő minden négyzetcentiméteren

FitGenius01.png

Albert FitGenius™ - Mesterséges Intelligencia

A lábfejed mindig 3 dimenziós. Nem kivétel ezalól a cipőd sem. Ennek ellenére az online rendelések ma még mindig csak hosszúság és szélesség alapján történnek, aminek köszönhetően a megrendelések 30-40%-át visszaküldik. Mivel az e-kereskedelem továbbra is exponenciális ütemben növekszik, ez a probléma sajnos csak egyre aktuálisabb lesz. Az Aetrex FitGenius MI technológiája jelentős mértékben képes csökkenteni az online vásárolt cipők visszaküldési arányát, továbbá személyre szabottabb vásárlói élményt nyújt.

learningcenter.png

Hangvezérelt információs központ

Albert, az élethű 3D-s karakter, teljes mértékben 3D-ben tervezve és animálva, az oktatóközponton keresztül segíti az üzlet munkatársait és vásárlóit. A hangvezérelt oktatási központ a Harman eNova technológiát használja, annak érdekében, hogy segítséget nyújtson a szoftverben történő eligazodásban, és átfogó tájékoztatást nyújtson a vásárlóknak az egészséges lábfejről, a lábfej elváltozásairól, betegségeiről és az Aetrex talpbetétekről, mindezt egy szóban feltett egyszerű kérdés megválaszolásaként. Ez a funkció jelenleg kizárólag angol nyelven elérhető.