banner

Technológia az Aetrex cipőkben

Shoe.gif

Miben különbözik az Aetrex?

Amitől az Aetrex cipők különböznek, és amitől a kellemesebb viseleti élményt nyújtanak, az mind a technológiánknak és a lábfejekhez kapcsolódó ismereteinknek köszönhető.

A cipő készítés folyamatában a felsőrész egy úgynevezett kaptafára épül, ami alapvetően meghatározza a cipő 3 dimenziós formáját. Az Aetrexnél több millió 3D mérés eredményeit tároljuk az adatbázisunkban. Ezek a mérési adatok segítenek nekünk egyedi kaptafáink folyamatos fejlesztésében.  A tudományos adatoknak köszönhetően képesek vagyunk olyan cipőket készíteni, amelyek jobban illeszkednek a lábfejhez. Az életből szerzett adatok birtokában nekünk nem kell találgatnunk.

Méréseink azt is képesek megmutatni, hol helyezkednek el a nyomáspontjaid amikor séta vagy futás közben. Ennek segítségével talpbetéteinket kifejezetten úgy terveztük, hogy enyhítsék az ütéseket ezeken a nagy nyomású területeken.

Kínálatunk minden modelljében megtalálható az egyedi Aetrex boltozattámogatása. A fejlesztés során ügyeltek arra, hogy segítsen megfelelő egyensúlyt létrehozni a járási folyamat során, így csökkentve a pronációt, megelőzve a sérüléseket és elősegítve a láb megfelelő egészségét.