banner

Technológia az Aetrex Talpbetétekben

Ortho1.png

Egyedülálló Aetrex boltozattámogatás

 

Miben különbözik az Aetrex?


Ahhoz, hogy a legjobb eredményeket érjük el az illeszkedés, a kényelem és az egészség terén, fontos tudományosan megérteni a lábfejet. Az Albert lábszkennereink pontosan rögzítik az összes 3 dimenziós adatpontot. Ez magába foglalja a lábfej hosszát, szélességét, kerületét, rüsztjének és boltozatának magasságát. Ezenkívül összegyűjtik a nyomásadatokat, hogy segítségükkel megállapíthassuk, hol lehet hajlamos kényelmetlenségre vagy fájdalomra a vizsgált lábfej. A mért adatokat felhasználjuk cipőink és prémium talpbetéteink fejlesztésére is.

Ortho2.png

Egyensúly és biomechanikai hatékonyság

Testreszabhatóság a lábfej alatt


A lábdiagnosztika világában eltöltött 20 év során megtanultuk, hogy a különböző lábtípusoknak nagyon eltérőek az igényei. Például az alacsony boltozattal rendelkező emberek hajlamosak túlpronációra. Ezért kínálunk talpbetéteket speciális kialakítással a pronáció csökkentése érdekében. Ha valakinek magas a boltozata, akkor általában merevebb a lábfeje, és túlzott nyomást gyakorol az előlábra. Ennek okán fejlesztettünk lábközépcsont-párnákkal ellátott talpbetéteket, amelyek segítik a nyomás egyenletes eloszlását a kritikus területen.

Az Aetrex talpbetétek lehetővé teszik, hogy személyre szabjad Aetrex vagy bármely más cipődet a szekrényedben. Mérési adataink azt mutatják, hogy a megbízható talpbetét vagy a terápiás cipő a meghatározó módja annak, hogy egészséges maradjon a lábad állás és séta közben is.