Aetrex kényelmi cipő

Aetrex kényelmi cipő

Az Aetrex kényelmi cipő a legmodernebb anyagokat felhasználva, szigorú követelményeknek megfelelően lett tervezve. A személyre szabhatóságnak és állíthatóságnak köszönhetően az Aetrex kényelmi cipő tökéletesen illeszkedik a lábra. A szabadalmaztatott boltozattámasz minden Aetrex kényelmi cipő esetében az anatómiailag megfelelő helyen illeszkedik a lábfejhez, így egész nap támogatást és tartást biztosít a test számára. Ha az Aetrex kényelmi cipő mellett döntesz, nem kell választanod az egész napos kényelem és a stílus között. Nálunk nincsenek kompromisszumok.

Női modellek

Aetrex kényelmi papucsok

Aetrex kényelmi szandálok

Aetrex sneakerek

Aetrex magasított telitalpú

Férfi modellek

Aetrex kényelmi papucsok

Aetrex sneakerek

Aetrex Sport Cipők

ATHLEISURE

Sportos kényelem az Aetrex különleges boltozattámaszával és a prémium, puha UltraSky™ EVA habból készült köztalppal. Ezek a modellek maximális kényelmet és egyensúlyt biztosítanak, továbbá segítenek minimalizálni a túlpronációt a mindennapi tevékenységek során. Az elasztikus textil felsőrész tökéletes illeszkedést biztosít a láb számára.

Új beérkezések

Aetrex sneakerek

kedvencek

Aetrex talp-boltozat támogatás

KÜLÖNLEGES AETREX BOLTOZATTÁMASZTÁS

Minden Aetrex kényelmi cipő egy különleges boltozattámogatással rendelkezik. Az Aetrex egyedi támaszának kontúrja, helyzete és magassága illeszkedik az anatómiailag legmegfelelőbb helyhez (a boltozat csúcsához), hogy egészen a földtől kezdve támogassa a mozgásszervi rendszerünket. A természetes illeszkedést elősegítő tervezés segíti a járási folyamat során a pronácó csökkentését és a sérülések megelőzését.