lábdiagnosztika

AETREX 3D LÁBDIAGNOSZTIKA

lábdiagnosztika

Miért válaszd a 3D lábdiagnosztikát?

Lábfejeink háromdimenziós kiterjedésűek. Ilyen a cipőnk is. A lábfejet azonban manapság többnyire csak egy vagy két dimenzióban mérik – például hosszban és szélességben. Ez elégséges volt, amikor az emberek kizárólag boltban vásároltak cipőt. Több modellt is felpróbálhattak, amíg meg nem találták a számukra legmegfelelőbbet.
Manapság azonban, kifejezetten az online vásárlás során, nem mindig elégséges a láb kizárólag hosszúságának és szélességének mérése. Az online vásárolt cipők visszaküldése ma sok helyen eléri a 30-40%-ot, ami így az egyik leggyakrabban visszaküldött termékkategória. Ezért érdemes sokkal több sajátosságot figyelembe venni, amikor a cipők illeszkedéséről van szó. A legjobb módja annak, hogy már az első próbálkozásra megfelelő illeszkedést és kényelmet kapj, ha kipróbálod a 3D-s lábvizsgálatot, ezáltal átfogó képet kapsz a lábfejedről és annak sajátosságairól.

Válaszd ki a hozzád legközelebb található lábdiagnosztikai pontot.

lábdiagnosztika

3D lábdiagnosztika

Az Aetrex 3D lábszkennerei a legpontosabb, legátfogóbb adatokat rögzítik a lábadról, beleértve a hosszát, szélességét, kerületét, a rüszt és a boltozat magasságát és megannyi egyéb paramétert – mindezt pillanatok alatt. Az Aetrex lábdiagnosztika képes megmutatni a láb alatti nyomásadatokat is, és meghatározza, hol hajlamos a talpad fájdalomra.

lábdiagnosztika

Cipő és talpbetét ajánlások


Az Aetrex technológia a Te lábdiagnosztikai adataidat felhasználva ajánlja a lábadhoz legjobban illeszkedő cipőket és talpbetéteket.

Az egyedi 3D-s mérés az Aetrex szabadalmaztatott FitGenuis™ mesterséges intelligencia szoftverével kombinálva lehetővé teszik számodra a legmegfelelőbb cipő kiválasztását, függetlenül attól, hogy hol vásárolsz.

Az egyedi talpnyomás adataidat arra használjuk, hogy a lábadhoz legjobban illeszkedő talpbetétet ajánlhassuk számodra. A megfelelő Aetrex talpbetét segít kiegyenlíteni a túlzott nyomást, támogat a megfelelő alátámasztás elérésében, ezáltal megelőzve a sérülések kialakulását.

Kérj 3D lábdiagnosztikát