Aetrex személyre szabott talpbetét

Aetrex személyre szabott talpbetét

Az Aetrex személyre szabott talpbetét több különböző szempontból is tökéletes döntés. Néhányan az egészségügyi előnyök miatt választják, például mert az Aetrex talpbetétek segítenek egyenletesen eloszlatni a járásból, futásból és állásból eredő nyomást. Mások számára az Aetrex talpbetétek által a lábfej számára biztosított kényelem és alátámasztás a fontos, amit a csúcstechnológiás anyagok jóvoltából egész nap élvezhetnek. De olyanok is vannak akik értékelik, hogy az Aetrex személyre szabott talpbetét az ütéselnyeléssel és a nyomáspontok megszüntetésével segít csökkenteni az ismétlődő igénybevétel okozta lábsérüléseket. Ugyan változó lehet, hogy miért döntesz az Aetrex személyre szabott talpbetét mellett, az biztos, hogy ez a választás a Te javadat fogja szolgálni.

Válassz felhasználás szerint

ltalnos.png

Sport.png

Sta.png

Divat.png

Aetrex személyre szabott talpbetét

Miért az Aetrex Talpbetétek?


Lábfejeinket eredetileg úgy tervezték, hogy mezítláb járjunk puha, egyenetlen felületeken, mint a föld, a homok és fű. Ma többnyire kemény felületeken járunk, és lábfejeink nem képesek egyenletesen elosztani a nyomást. Az Aetrex személyre szabott talpbetét segít elosztani a túlzott terhelést a fokozottan igénybevett területekről, így egyenletes nyomáseloszlást teremtve viselője számára séta vagy futás közben.

Válassz egészségügyi állapot szerint

A világ első számú talpbetét rendszere

Az Aetrex előnyei

 

Stratégiailag elhelyezett láb-boltozat támasz


A boltozat megfelelő helyen való megtámasztása kulcsfontosságú. Ha a mezítlábunkat nézzük, úgy tűnik, hogy a boltozat tetőpontja a lábfej közepén van. Azonban egy röntgenfelvétel igazolja, hogy a tetőpont valójában hátrébb található. Az Aetrex egyedi boltozattámogatásának körvonala/kontúrja, helyzete és magassága anatómiailag a megfelelő helyre illeszkedik, hogy támogassa mozgásszervrendszerünket az alapoktól kezdve.

Arch.png


Csúcstechnológiás anyagok használata az Egészségedért


Búcsút intünk a műanyagoknak és egyéb kemény, kényelmetlen összetevőknek. Az Aetrex személyre szabott talpbetét prémium, ütéselnyelő alkotórészekből készült, amely a test párnázását és támogatását szolgálja, miközben aktívan védi a lábat. A kollekció csúcstechnológiás, könnyű, modern anyagokat tartalmaz, mint például memóriahabok, poliuretánok és lassú regenerálódású habok.

materials.jpg

 

Egyensúly és biomechanikai hatékonyság


Az Aetrex talpbetétek egyik legfontosabb célja, hogy a lábfejet a természetes helyzethez a lehető legközelebb tartsák a járási folyamat során. A megfelelő egyensúly segít minimalizálni a túlpronációt, és csökkenti a talpi bőnye, a térd, a csípő és a hát igénybevételét.

Alignement.png

Aetrex talpbetét

Az Aetrex talpbetétek segíthetnek megszüntetni a lábfájdalmat?


Igen. Az Aetrex talpbetéteket úgy tervezték, hogy támogassák a hosszanti boltozatot, és biztosítsák a túlzott pronáció csökkentéséhez szükséges egyensúlyt. A talpbetétek részt vesznek az ismétlődő stressz okozta lábsérülések enyhítésében is azáltal, hogy elnyelik az ütéseket, párnáznak, és megosztják a túlzott terhelést a fokozottan igénybevett területekről.