banner

AZ AETREX TECHNOLÓGIA TÖRTÉNETE

Tudomány és technológia a jobb egészségért és a kényelemért ®

Az Aetrex története

Az 1946-ban alapított Aetrex a lábdiagnosztikai technológia és a prémium talpbetétek piacvezetője. Az Aetrex már több mint 75 éve olyan innovatív termékeket gyárt, amelyek páratlan alátámasztást, optimális nyomáselosztást és jobb testtartást biztosítanak. A cél: nem csak egy magas szintű kényelem biztosítása, hanem aktívan és egészségesen tartani a fogyasztókat, miközben azt csinálhatják, amit szeretnek.

Az Aetrex a története során megszerzett átfogó láb-egészségügyi szakértelmet ötvözi a több mint 20 éves szoftver- és hardverfejlesztési tapasztalattal. 1999-ben az Aetrex létrehozta a Foot Health Network-öt, amely weboldalakat tervezett a kiskereskedők számára, és az ügyfeleket webhelyeikre és üzleteikbe irányította, hogy olyan termékeket vásároljanak, amelyekkel a legtöbbet teszik a lábuk egészségéért. A következő lépés, a Foot.com létrehozása volt 2000-ben, mely a mai napig a világ legjelentősebb lábegészségügyi információ forrása.

istep.jpg

Talpnyomás

Az Aetrex 2002-ben úttörőként vezette be a lábszkennelési technológiát a piacon az iStep nevű nyomólemezes technológia segítségével, amely egy forradalmi kiskereskedelmi újítás is volt egyben. A diagnosztikai rendszert azért alakították ki, hogy az üzletek jobban megismerhessék a fogyasztóikat és személyreszabott vásárlói élményt és tanácsadást nyújthassanak számukra azáltal, hogy rögzítik a nyomásadatokat és a lábspecifikus információkat.

2002 óta az Aetrex több mint 10 000 szkennert használ világszerte, így az összes lábvizsgálat száma már meghaladja a 40 milliót. Jelenleg évente átlagosan több mint 2,5 millió vizsgálat történik az üzletekben. Az Aetrex globális szakértői csapata nem csak azon dolgozik nap mint nap, hogy a legtökéletesebb felhasználói élményt nyújthassuk a vásárlóink számára, de piacvezetőként a folyamatos technológiai fejlődést is fontosnak tartják.

sizeright_mobile_600px.jpg

Mobil integráció

2018-ban az Aetrex felvásárolta a SOLS-t, a mobileszköz lábszkennelő alkalmazások vezető fejlesztőjét, és elindította az Albert Control Panel CRM-et, amely hozzáférést biztosít a partnereknek a szkennereken gyűjtött összes adatponthoz. A vezérlőpult számos adatot tárol a fogyasztók lábáról, amelyek felhasználhatók Kutatás Fejlesztési folyamatokhoz, értékesítési stratégiákhoz, valamint hatékony, személyre szabott kommunikációhoz a már Aetrex termékeket használó fogyasztók esetében.