Lábdiagnosztika

Aetrex Lábdiagnosztika

Az Aetrex lábdiagnosztika technológiája segít, hogy komfortosabban és egészségesebben mozogj. Pillanatok alatt pontos és átfogó adatokat rögzít a lábadról, mely tartalmazza a hosszúság, szélesség, kerület, talpboltozat magasság és rüszt méréseit. A mérés során azonosítja a talp alatti nyomáspontokat is annak érdekében, hogy ezek kiküszöbölésével megszüntessük a lábfej egészségügyi problémáit vagy fájdalmát. Az Aetrex lábdiagnosztika eredmények kombinálása a mesterséges intelligencia szoftverünkkel, lehetővé teszi, hogy az adatokat felhasználva a technológia javasolja a lábfejhez legjobban illeszkedő cipőket és talpbetéteket.

AETREX LÁBDIAGNOSZTIKAI TECHNOLÓGIA

Minden olyan funkció, amelyre egy kompakt készülékben szükség lehet.

scanning_process.png

EGYSZERŰ ÉS KÖNNYŰ VIZSGÁLATI FOLYAMAT

A gyors, 10 másodperces, egyszerre két lábat szkennelő folyamat pontos, más módon nem mérhető adatokat rögzít ügyfelei lábáról, hogy az első próbálkozásra segítsen megtalálni a megfelelő cipőt vagy talpbetétet.

data_capture.png

EGYEDI ADATFELVÉTEL

Egyedülálló adatokat rögzít, amelyek felhasználhatók a cipő vagy talpbetét ajánlások személyre szabására, a visszaküldések csökkentésére és a személyre szóló digitális marketingkommunikáció fejlesztésére.

in_store_experience.png

PÁRATLAN ÉLMÉNY AZ ÜZLETBEN

Csúcstechnológiás, interaktív, különleges élményt teremt. A vásárlók imádni fogják a szoftver által nyújtott interaktív élményt és a lábuk megismerését.

add_on_sales.png

KIEGÉSZÍTŐ ÉRTÉKESÍTÉSI LEHETŐSÉGEK

Az Aetrex technológia és a termékcsalád jelentős értékékesítési lehetőséget biztosít a kiskereskedők számára, valamint valódi előnyöket nyújt a boltba látogatók részére is.

Lábdiagnosztika

ALBERT 2 PRO

3D Mérések

Nyomásadatok

Mesterséges cipő és talpbetét javaslatok